fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutate de la Editura Litera: “30 de milenii de pictura. 1000 de picturi celebre”

30_millenii_picturaO adevărată călătorie prin timp și spațiu, prin artă și istorie, un ghid splendid ilustrat care vă oferă o viziune globală a evoluției picturii.
De la picturile rupestre din grotele de la Lascaux la Madonele Renașterii italiene, de la inovatoarele tablouri ale impresioniștilor la pânzele provocatoare ale Pop Art, 30 de milenii de pictură reunește cele mai reprezentative opere picturale, punctând decisiv evoluția artei din preistorie până în prezent.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=0a8a2c4d9&unique=610405995″]Cumpara cartea cu reducere de aici[/button]

Cuprinzând o selecție de exact 1 000 de picturi de pe toate continentele, aceste comori culturale sunt prezentate în contextul lor istoric, împreună cu explicații, citate și biografii a 100 dintre cei mai influenți artiști ai umanității.
O resursă culturală și educațională documentată și scrisă pentru publicul larg, această carte ne invită să analizăm interacțiunea dintre istorie și artă, influența reciprocă pe care au avut-o în timp artiștii de toate orientările, precum și viitorul picturii.
O carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca nimănui.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

eBook Gratuit: "Podul spionilor. O poveste adevarata a razboiului rece", de Giles Whittell

Next Article

Castiga un iPad Mini!

Related Posts

Total
0
Share