fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noutate de Nobel: “Conversatie la Catedrala”, de Mario Vargas Llosa

conversatie-la-catedralaEditura Humanitas ne aduce o noua carte premiata cu celebrul Premiu Nobel: “Conversatie la Catedrala”, de  Mario Vargas Llosa. Catedrala invocata de Llosa nu este locul sacru al reculegerii, in care sufletul isi gaseste linistea, refugiul solitar, impacarea. Ironic si paradoxal, acest nume il poarta o crasma mizera de la periferia Limei anilor ’60, cu mese schioape, cu fum de tigara si mirosuri grele, cu gesturi si vorbe obscene. Iata fundalul pe care se desfasoara conversatia celor doi protagonisti, proveniti din categorii sociale diferite, dar pe care ii revolta absurdul aceleiasi lumi in descompunere. Dupa cum au subliniat criticii, prin aceasta carte Llosa a izbutit sa creeze romanul total. Creatia lui are o arhitectura ampla si maretia unei catedrale.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=a5ac293ca”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Citeste aici un fragment din carte.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti ieftine pentru copii: preturi intre 1 si 5 lei

Next Article

Cadou de Dragobete de la Curtea Veche: 20% reducere la "Gateste in 15 minute cu Jamie"

Related Posts

Total
0
Share