fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutate la Editura Adenium: “Sfarsitul omului. Cules din sfintele scripturi”, de Zosima Pascal Prodormit

Noutate aparuta la Editura Adenium, in Colectia Christia.

sfarsitul-omului-cules-din-sfintele-scripturiDespre carte: „Sper ca exista Dumnezeu…?!“, „Ce va fi cand nu vom mai fi?“ „Cine spune ca moartea este sfarsitul?“ sunt doar cateva din ideile ce apar frecvent in dialogurile pe care le purtam frecvent cu noi insine si cu Dumnezeu.

Cartea Sfarsitul omului ne ofera raspunsuri si totodata ne indreapta pasii spre o treapta superioara de intelegere. Faptul ca a ajuns deja la a sasea editie ne indreptateste sa o recomandam tuturor celor care se opresc din tumultul prezentului si se intorc spre ei insisi din dorinta de a se cunoaste, de a intelege conditia umana.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Freligie-spiritualitate%252Fcrestinism%252Fsfarsitul-omului-cules-din-sfintele-scripturi-215426.html%253Fpleisty_src%253Dwidget”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Unde-si tin cei mici comorile?

Next Article

"Poveste de Craciun" impreuna cu Jurnalul National

Related Posts

Total
0
Share