fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noutate la Editura Herald: “Ganduri fara ganditor. Psihoterapie dintr-o perspectiva buddhista”, de Mark Epstein

ganduri-fara-ganditor-psihoterapie-dintr-o-perspectiva-buddhistaIn urma cu un deceniu, aceasta carte care deschidea calea spre noi orizonturi a lansat o uriasa provocare pentru interesul manifestat fata de modul in care spiritualitatea orientala poate sa Intareasca bazele psihologlei occidentale.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=8f3797de3″]Vezi detalii si cumpara cu reducere[/button]

Incepand de atunci, lumea buddhismului si cea a psihoterapiei au inaintat laolalta construind o noua intelegere revolutionara a ceea ce reprezinta o viata emotionala sanatoasa. In introducerea sa introspectiva la cea de-a zecea editie aniversara, Mark Epstein da glas reflectiilor sale despre aceasta revolutie si analizeaza modul In care este posibil ca ea sa evolueze in viitor.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

25% reducere pentru Seria "Cercul Secret" in format eBook

Next Article

"Povestea lui Tracy Beaker", de Jacqueline Wilson (Editura Arthur)

Related Posts

Total
0
Share