fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noutate la Editura Humanitas: “Cei doi domni din Bruxelles”, de Eric-Emmanuel Schmitt

Eric-Emmanuel-Schmitt__Cei-doi-domni-din-BruxellesO carte despre iubirile invizibile, cele despre care nu se vorbeste niciodata, pe care nimeni nu le va ghici, inaccesibile uneori chiar si pentru cel care le incearca. Desi mereu trecute sub tacere, aceste sentimente sunt reale; mai mult, ele alcatuiesc adevarul unui destin.

Cumpara cartea de aici

Lansare de carte, marti, 15 iulie, ora 19, Libraria Humanitas Kretzulescu.

“Cu totii traim doua vieti, cea reperabila prin fapte si cea imaginara… Iata tema acestui nou volum de nuvele: vietile virtuale care insotesc temeiul unei vieti reale.” (Eric-Emmanuel Schmitt)

Despre carte:

Modesta croitoreasa Geneviève nu banuieste ca viata ei banala in cartierul popular Marolles din Brux! elles este urmarita cu sufletul la gura de un cuplu de binefacatori misteriosi care traiesc astfel prin procura experientele ce le sunt refuzate. Intr-un orasel din Hainaut, taciturnul doctor Heymann este mai atasat de cainele lui ciobanesc decat de semenii sai. Fie ca se afla la Viena, fie la Copenhaga, intre Constanze si Georg intervine mereu umbra unui tert. in indepartata Islanda, Magnus si Alba traiesc cosmarul pierderii unui copil, iar la Paris, Séverine si Benjamin il traiesc pe cel de a nu fi avut unul.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Vasile Dem. Zamfirescu, autorul lunii iulie. Carti cu autograf si 25% reducere

Next Article

45% reducere la cartile scrise de autori americani

Related Posts

Total
0
Share