fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noutate la Editura Paladin: ” Dexter. Vise intunecate”, de Jeff Lindsay

dexter-vise-intunecateFaceti cunostinta cu Dexter Morgan, un tanar chipes si amabil cu toata lumea. In plus, el este un foarte priceput specialist in analizarea petelor de sange, angajat la politia din Miami.

Dexter mai are insa si o pasiune ascunsa: e criminal in serie. Dar, spre deosebire de cei pe care-i vaneaza colegii sai, Dexter isi alege victimele dupa un cod aparte: fiecare dintre cei pe care ii omoara este el insusi un ucigas odios.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Ffictiune%252Fliteratura-de-divertisment%252Fthriller-mystery%252Fdexter-vise-intunecate-218119.html”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Cele doua fete ale personalitatii lui Dexter Morgan se impaca de minune pana in ziua in care lumea sa e data peste cap de o serie de crime bizare, iar noptile incep sa ii fie bantuite de vise intunecate…

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Peste 50 de carti cu reducere de 65%

Next Article

Colectia cartile copilariei: “Marile sperante” de Charles Dickens impreuna cu Evenimentul zilei

Related Posts

Total
0
Share