fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutate la Editura Publica: “Cei care schimbă jocul”

cei_care_schimba_joculPoveştile din această carte sunt despre câţiva oameni care, la un moment dat al vieţii lor, au pornit pe propriul drum. Unii au ştiut exact ce vor, în vreme ce alţii s-au văzut zvârliţi de vreo furtună pe-un ţărm oarecare şi, în lipsă de opţiuni rezonabile, au hotărât să-şi construiască până una-alta un adăpost.

Cumpara cartea cu reducere

Niciunul dintre cei despre care veţi citi nu a avut, la început de poveste, cine-ştie-ce capital de pornire. Toţi au luat-o de jos şi foarte jos – de la venituri care în cel mai bun caz ajungeau de la o lună la alta, de la o prăvălie de câţiva metri pătraţi, de la o tarabă, de la ,,compania de la noi din sufragerie“.

Niciunul n-avea habar, când a pornit, cum se fac afacerile. Au început fără mentori care să-i ferească de decizii greşite, fără MBA-uri, fără cărţi de afaceri pe noptieră. Şi niciunul n-a ştiut exact, când a pornit construcţia propriului joc, cum va arăta toată povestea peste 10-15-20 de ani.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

100 de carti de la Editura Curtea Veche cu 50% reducere

Next Article

Hai sa mai invioram atmosfera de pe blog :-)

Related Posts

Total
0
Share