fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutate la Editura RAO: “7 teme fundamentale pentru Romania, 2014”

7-teme-fundamentale-pentru-romania„Proiectul de fata este o platforma de dialog. In Romania se discuta mult, dar se dialogheaza putin. Cuvantul discutie duce cu gandul la cutit, folosit pentru a diseca si anula argumentele interlocutorilor, si nu pentru a le asculta si intelege.

Cumpara cartea cu reducere

Punctele de vedere diverse exprimate in cadrul acestei platforme pot sa inlesneasca comunicarea si pot contribui la refacerea increderii in sanul societatii romanesti, prea brutal divizata de porniri partizane patimase. Increderea este, asa cum se spune in Maramures,- cheia si lacatul – oricarei societati democratice sanatoase, capitalul social de care vorbeste Putnam. Altfel, Romania risca sa continue abulic pe drumul infundat pe care pare ca a pasit, cu acutizarea problemelor sale economice, sociale, institutionale si demografice, ceea ce poate deraia si aceasta a treia incercare de modernizare. […] Masura in care proiectul a fost un succes se va vedea in functie de dezbaterea pe care o va declansa. The jury is out!“ – Vasile Iuga

bogdan
Total
0
Shares
1 comment
  1. Abia aștept să cumpăr cartea, mai ales că am mari așteptări de la domnul Dan DUNGACIU.

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate la Editura Allfa: "A fost o data ca niciodata", de Andrew Nicoll

Next Article

Doar azi, 90% reducere la eBook-ul "Abatia" de Dan Dobos | costa 1 leu

Related Posts

Total
0
Share