fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutate la Editura RAO: “Ia uite cine s-a intors”, de Timur Vermes

ia-uite-cine-s-a-intorsDe curand la Editura RAO a aparut cartea “Ia uite cine s-a intors”, de Timur Vermes. Desi este un roman de debut, cartea este socotita de multi critici o adevarata capodopera literara. Mai jos aveti cateva amanunte despre subiectul cartii.

Cartea poate fi cumparata cu reducere si transport gratuit de la elefant sau de la libris.

Despre carte:

Este primavara anului 2011. Adolf Hitler se trezeste pe un teren viran din Berlin. Nu mai e razboi, partidul sau national-socialist nu mai exista, Goebbels cu atat mai putin. E pace, iar Grofaz (Grosster Fuhrer aller Zeiten – cel mai mare conducator din toate timpurile) se trezeste inconjurat de mii de straini si guvernat de Angela Merkel.

La 66 de ani de la moartea sa, Hitler ajunge in zilele noastre si incepe o noua cariera, la care nu s-ar fi gandit nimeni nici intr-o mie de ani. O cariera de televiziune. Acest nou Hitler nu e un personaj amuzant si tocmai de asta reuseste sa dezvaluie laturile intunecate si absurde ale universului media.

Un univers absolut realist: cinic, fixat pe ratinguri si fara nici o urma de speranta dinaintea unui demagog atat de experimentat, nici macar dupa ani de educatie democratica. Persiflaj? Satira? Comedie politica? Toate astea si inca multe altele: romanul de debut al lui Timur Vermes este o capodopera literara.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile saptamanii la cartile oferite de adevarulshop

Next Article

Hotul de carti este cea mai vanduta carte pe elefant.ro

Related Posts

Total
0
Share