fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noutate la Editura Tritonic: ” Mass media. Reprezentari sociale si stereotipuri”, de Madalina Balasescu

mass-media-reprezentari-sociale-si-stereotipuriDiscursul mediatic nu este un simplu enunt, ci un comportament communicational complex. Pornind de la aceasta premisa, lucrarea analizeaza relatia dintre mass media si societate si se inscrie astfel in seria de contributii la dezvoltarea directiei de cercetare a fenomenului comunicarii mediatice. Aceasta analiza explica in mare parte modul in care mass media relateaza, creeaza si vehiculeaza reprezentari sociale si stereotipuri, precum si modul in care institutia media este angajata in producerea, reproducerea si distribuirea de cunoastere in cel mai general sens: contine seturi de simboluri care produc referinte pentru lumea inconjuratoare.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Fcarti-de-specialitate%252Fstiinte-umaniste%252Frelatii-publice-comunicare%252Fmass-media-reprezentari-sociale-si-stereotipuri-221976.html%253Fpleisty_src%253Dwidget”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Proiectul reuneste contributii si metodologii acreditand ideea ca viata sociala este un proces de perceptie comuna a realitatii, la care mass-media contribuie intr-o masura mult mai mare decat a altor institutii din postura de mediator intre experienta individuala si realitatea obiectiva, sociala, din punct de vedere al impactului asupra constiimtei.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Nemira impaca jocul cu cititul. Invitatie la Board Games

Next Article

Copacul tânăr și copacul bătrân (recenzie la cartea "Zâmbetul etrusc", de Jose Luis Sampedro)

Related Posts

Total
0
Share