fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

4 noutăți remarcabile de la Editura Herald

Editura Herald a lansat recent câteva cărți extrem de interesante. Găsiți mai jos patru din ultimele noutăți Herald, cărți ce pot fi cadouri foarte frumoase pentru voi și cei dragi vouă. Vestea bună este că Editura Herald ne oferă și un vouher prin care aveți o reducere specială de 30% la toate cărțile (reducerea se aplică la prețul de catalog). Cuponul este: BOOKURIA30 și se aplică doar la cărțile tipărite.

Valabilitatea cuponului este până pe 31.12.2016.

Cum gătim realitatea – Rețetar de spiritualitate pentru oameni sceptici de Daniela Andreescu

Serie autor: Daniela Andreescu

Cartea vă invită la o incursiune în „bucătăria vieții”. În acest „retetar” veți găsi descrise multe dintre felurile în care ne întâlnim cu realitatea: modele pe care le urmăm, scopuri și dorințe care ne atrag, preocuparea pentru alegeri și încredere, pentru stres și fericire, aspirația către spiritualitate. Alături de reflecții și de meditații, veți descoperi aici exerciții practice care favorizează cunoașterea de sine și schimbarea pozitivă. Prin gândire critică, dar și prin jocurile imaginației cartea îndrumă creșterea personală, buna conviețuire cu sine și cu cei din jur și, poate în primul rând, îndeamnă la recunoașterea libertății.

„Sunteți alergici la sfaturile atotștiutorilor? Ori poate plictisiți de rețetele de succes care vă arată cum să trăiți bine? V-ați lămurit că esența cunoașterii de sine este recunoașterea libertății? Sau vă place să explorați meandrele minții și să vă delectați cu jocul emoțiilor? Ori, poate, aveți convingerea că singurul lucru care contează pentru a trăi înțelept este întâmpinarea existenței în deplină conștiență?Dacă da, atunci această carte este pentru voi. Mintea se va extinde liberă în spațiul de joacă al așa-zisei realități. Printre vorbe despre „cum e bine” și „ce-ar fi dacă”, vă veți putea bucura de plăcerile oferite de propria voastră gândire critică și de simpaticele sinapse electrizate de gândire magică.” – Daniela Andreescu

Cumpără cartea de la Editura Herald sau de la Libris.


Edda – Povești din mitologia nordică de Snorri Sturluson, Colecția Princeps

Edda reprezintă o excelentă introducere în lumea vechilor zei nordici, la fel de fascinantă și de bogată precum universul mitologic grecesc sau egiptean. Acest text conține atât cosmogonia din perspectiva popoarelor nordice, cât și cele mai cunoscute istorisiri despre Odin, Thor, Loki și ceilalți zei. Spectaculosul, aventura, crearea și distrugerea lumii zeiești se împletesc aici într-un text expresiv și dinamic, pătruns pe alocuri de umor, dar și de o complexitate surprinzatoare.

Cumpără cartea de la Editura Herald sau de la Libris.


Mindfulness si neurobiologie – Calea catre cultivarea starii de bine de Daniel J. Siegel

Colecția Mindfulness

Practica mindfulness nu este nicidecum o toană recentă. Culturile străvechi și religiile de pe toată suprafața globului s-au folosit dintotdeauna de diverse metode – de la meditație și rugăciune până la yoga și tai-chi – pentru a ajuta oamenii să progreseze către starea de bine prin concentrarea atenției și prin acordarea la clipa prezentă. Acum s-a dovedit științific că starea de atenție conștientă ne potentează bunăstarea fizică, mintală și socială. Inarmat cu dovezi empirice, Siegel adoptă o abordare inovatoare: aduce laolaltă descoperirile rezultate în urma unor cercetari de ultima oră și înțelepciunea practicilor de mindfulness, pentru a demonstra cum ar putea funcționa această abilitate accesibilă oricui și modul în care cultivarea ei ne poate îmbogăți viața. Coroborând studii moderne cu sondări ale experienței directe, volumul Mindfulness și neurobiologie oferă o perspectivă unică asupra vieții noastre lăuntrice, a relațiilor interpersonale și a dezvoltării stării de bine și a fericirii.

Cumpără cartea de la Editura Herald sau de la Libris.


Viața mea (Autobiografia) de Charles Darwin

Colecția Autobiografia

În acest volum avem privilegiul de a face cunoștință cu Charles Darwin nu doar în calitate de om de știință, ci și ca prieten, ca tată, ca soț și fiu iubitor. Darwin ne face părtați la existența sa de zi cu zi, ne împărtășește metodele sale de lucru, amintiri dragi din copilărie și din tinerețe – toate acestea făcând din Viata mea o carte înduioșătoare și totodată captivanta.

Mintea îndrăzneață și neobosită, integritatea și simplitatea caracterului lui Charles Darwin sunt dezvăluite în această relatare personală a vieții sale. Pasiunea lui pentru științele naturale i-a animat existența, dar nu l-a împiedicat să se bucure din plin de familie și prieteni, precum și de mici plăceri precum lectura romanelor sau muzica.

Cumpără cartea de la Editura Herald.


 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
târg de cadouri deștepte

Micul târg de cadouri deștepte de la Cărturești

Next Article
Goodreads

Cititorii Goodreads au votat Cu ultima suflare, de Paul Kalanithi, drept cel mai bun roman Autobiografic din 2016

Related Posts

Total
0
Share