fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nr. 4 al revistei din Colectia Cartoon Network vine cu un Joc Labirint Cadou!

CNM-04-210x270Începând din 10 aprilie, puteti gasi la toate chioşcurile de ziare revista nr.4 Cartoon Network, la 7,99 lei.

Revista conţine știri despre filmul Iron Man 3, sfaturi, bandă desenată cu Laboratorul lui Dexter, postere cu Ed, Edd şi Eddy şi Adventure Time, jocuri, iar fanilor Redakai le-am pregătit un concurs cu superpremii!

Revista editată şi recomandată de Media Service Zawada este un mod ideal pentru cei mici de a se distra alături de vedetele canalului preferat de desene, iar nu în ultimul rând, JOCUL LABIRINT care însoţeşte revista, reprezintă o surpriză plăcută pentru orice princhindel pasionat de lumea colorată Cartoon Network.

Dacă nu ați găsit la chioșcuri numărul anterioar al revistei Cartoon Network, îl puteți comanda sunând la numărul de telefon 021 410 91 93 (luni-vineri, între orele 10-17), completând formularul de comen

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Copiii sunt invitati la o excursie in "Taramul uitat de timp"

Next Article

Libraria Humanitas de la Cismigiu ne invita la o dezbatere cu Victor Ieronim Stoichita

Related Posts

Total
0
Share