fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nu conteaza cat de bun esti, ci cat de bun vrei sa fii

nu-conteaza-cat-de-bun-esti-ci-cat-de-bun-vrei-sa-fiiNu conteaza cat de bun esti, ci cat de bun vrei sa fii este un ghid despre cum sa dai tot ce-i mai bun din tine. O biblie de buzunar pentru talentati si pentru timizi care iti spune cum sa faci incredibilul credibil si imposibilul posibil.

Bestseller-ul scris de Paul Arden poate fi cumparat cu reducere de aici.

Deceniile in care s-a aflat in varful uneia dintre cele mai competitive industrii l-au invatat pe Paul Arden o gramada de lucruri interesante pe care este dispus sa ni le impartaseasca. Aflati, de pilda, din acest volum despre avantajul de a fi concediat si de ce e deseori mai bine sa nu ai dreptate decat sa ai dreptate.

Veti gasi raspunsuri originale si logice la intrebarile pe care ni le punem zi de zi. Multe dintre ele ni se par evidente cand le citim, dar nu sunt oare toate intrebarile usoare atunci cand stim raspunsurile?

Fie ca esti freelancer sau manager, sau ca tocmai ai abandonat scoala, aceasta carte este de nepretuit pentru oricine aspira sa obtina succesul.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Astazi ne aducem aminte de Ernest Hemingway

Next Article

Tot ce vrei sa stii despre eroii serialului Violetta

Related Posts

Total
0
Share