fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nu-i asa ca ai nevoie de buna dispozitie?

Alan H. Cohen nu este un scriitor obișnuit. De un rafinat umor și o înțelepciune care ne sunt utile tuturor, acest prolific autor ne arată, prin romanele sale, calea către o viață mai lipsită de probleme existențiale. Nu pentru că ni le-ar rezolva el, ci pentru că ne dă niște indicii sănătoase despre cum să ni le rezolvăm singuri.

Viața ca o țeapă” și “Iubirea ca o țeapă” sunt două cărți care transmit o serie de adevăruri, uneori pe un ton cinic, alteori pe unul blând și condescendent, dar adevăruri fără doar și poate. Cohen are o experiență bogată în a oferi lumii doze de sinceritate în cantități suportabile, dar fără a judeca niciodată. Ba mai mult, ne arată unde greșim în viață și în dragoste, astfel încât să nu cădem în tot felul de capcane. Mai optimistă, mai pesimistă, mai veselă sau mai tristă, abordarea lui Cohen poate fi numită oricum, numai plictisitoare nu.

Citeste tot articolul pe blogul Editurii Nemira
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Maratonul jucariilor. 20% reducere la toate bookuriile pentru copii!

Next Article

Iti faci card si ai 20% reducere la orice produs Webkinz

Related Posts

Total
0
Share