fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nu te imbogatesti peste noapte, dar devii sigur mai bogat urmand sfaturile lui Donald Trump

Nu sunt neaparat un fan al lui Donald Trump. Este un personaj excentric, plin de ciudatenii si care cauta in permanenta sa iasa cu ceva in fata. Rolul jucat in reality show-ul The Apprentice ne-a aratat un Trump dificil, orgolios si capabil adeseori sa ia unele decizii surprinzatoare. Poate in asta si consta succesul si sarmul sau. Pariaza pe mize mari intotdeauna si cauta “sa se imbogateasca” din deciziile pe care le ia. Nu este neaparat un model. La acel nivel se joaca pe mize mari, iar pierderile sunt doar exercitii si imbolduri pentru noi pariuri.

Dar chiar si asa, vrem nu vrem, trebuie sa recunoastem ca Trump s-a construit si se prezinta ca un adevarat lider. Imbogatit din afaceri imobiliare, de la inaltimea turnurilor care-i aduc faima ne impartaseste prin cartile pe care le scrie din experienta si lectia de vointa pe care si-o administreaza constant in viata. Sunt carti din care avem de invatat, care ne imbogatesc ca si experienta si care ne mobilizeaza atunci cand suntem deschisi in a primi sfaturi fie si dintr-o carte. In mod clar cartile si sfaturile lui Trump nu trebuie privite din perspectiva “dorintei aprige de imbogatire peste noapte”. N-o sa ti se intample, asa cum nici lui nu i s-a intamplat. Sunt carti pe care sa le citesti relaxat, detasat de ce ti se intampla.

Mai jos ai cateva titluri de carti la care a contribuit si Donald Trump, direct sau indirect.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O aparitie frumoasa pe Strada Fictiunii: Capatul cercului, de Tom Egeland (Editura ALL)

Next Article

Cate carti au vandut editurile in 2012?

Related Posts

Total
0
Share