fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“O calatorie in India”, de E.M. Forster

o-calatorie-in-indiaEditura Polirom ne invita la “O calatorie in India”, un besteseller international scris de E.M. Forster. Mai jos gasiti o scurta descriere a cartii, iar daca doriti sa o cumparati, o gasiti cu reducere aici.

Unul dintre cele mai citite romane ale secolului XX, care s-a bucurat de o ecranizare de succes, O calatorie in India se inspira din momentele de glorie ale expansiunii coloniale britanice, dar si din tensiunile rasiale ce marcheaza fiecare moment al vietii in colonii. Pe acest fundal, Adela Quested si prietena ei, doamna Moore, turiste britanice in Chandrapore, descopera ca, in ciuda legaturilor puternice cu comunitatea coloniala locala, isi doresc sa se apropie mai mult de savoarea si de povestile nestiute ale Indiei.

Dar, cand destinul le aduce alaturi de Cyril Fielding si de prietenul lui din partea locului, doctorul Aziz, spiritele comunitatii din Chandrapore isi pierd linistea si vietile tuturor, colonist sau colonizator, isi schimba dramatic ritmul.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti pentru copii si manuale scolare cu pana la 70% reducere

Next Article

Alice Munro, autoarea saptamanii

Related Posts

Total
0
Share