fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O carte ca un vin bun: “Provence pentru totdeauna”, de Peter Mayle (Editura RAO)

provence-pentru-totdeaunaDupa ce a petrecut patru ani in America, Peter Mayle se intoarce in Provence, si la fericirea cu care acest tinut isi copleseste locuitorii, fie ei turisti sau connaisseurs.

Redescopera cat de mult i-au lipsit obiceiurile locului, de la mirosul cimbrului de pe camp pana la imbulzeala si agitatia din piete, duminica dimineata, dar mai ales, bucataria provensala. Viata de pe aceste meleaguri nu e niciodata lipsita de curiozitati si geniul national de a complica lucrurile te insoteste permanent.

 Cumpara cartea cu reducere de aici

Dar Provence mai ascunde si alte minuni, veti face cunostinta cu industria parfumului, vinul din Luberon, faimoasele bouillabaisse de Marsilia, dar si cu un crime passionnel, caci asta se intampla cand un sot gelos descopera ca nevasta il insala cu macelarul cel nou si aratos. Acest nou titlu completeaza trilogia curiozitatilor si bucuriilor din Provence.

O citesti ca si cum ai degusta un vin bun – zambind si cu senzatia ca lucrurile minunate din viata ta nu trebuie musai sa aiba sfarsit.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Preturi foarte mici la carti deosebite, numai in acest weekend

Next Article

Noutati in categoria manuale si auxiliare scolare

Related Posts

Total
0
Share