fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O coperta tare frumoasa care ne invita sa descoperim sensul vietii…

O coperta draguta tare. Sper ca si povestile sa fie cel putin la fel. O carte buna de citit!

Cumpara cartea de aici

mama-si-sensul-vietii

In povestile sale captivante desprinse din experienta de psihoterapeut, Irvin D. Yalom se dovedeste inca o data un explorator neobosit al mintii umane, parcurgand, impreuna cu pacientii, calea spre transformare. Terapia devine efort de vindecare in dublu sens. Desfasurarea de personaje e impresionanta si sta marturie pentru privirea pasionata de detaliu si de profunzime a autorului.

Patru femei se desprind din multimea celor care se cauta pe sine si capata contur in insasi biografia psihoterapeutului, fiecare cu o noua lectie de viata: Paula, „curtezana mortii”, bolnava de cancer, dar niciodata invinsa de boala; Myrna si noile semnificatii ale increderii dintre medic si pacient; Magnolia, cu iscusinta ei de a-i alina durerea psihoterapeutului; si mama, cea capricioasa, dominatoare, excesiv de iubitoare si totodata critica fata de fiul ei.

E o explorare indelung staruitoare in mintea si inima unui medic care invata ca fiecare om inseamna o noua calatorie. Uneori, chiar mai multe.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

eBook la doar 2,24 lei: "Un ID secret pentru amor concret", de Manu Pencea (Editura Vremea)

Next Article

Cu bookurie va oferim o noua rubrica: 5 lei cartea

Related Posts

Total
0
Share