fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“O delicatesa”, de Muriel Barbery [Editura Nemira, 2015]

o-delicatesaEditura Nemira ne aduce un nou titlu scris de Muriel Barbery: “O delicatesa”, roman publicat recent. Un alt titlu al autoarei, extrem de apreciat de catre publicat, publicat tot la Editura Nemira (si care a si fost distribuit ca si insert cu ziarul Libertatea) este Eleganta ariciului.

Revenind insa la noul roman, “O delicatesa”, ne-a placut foarte mult ce au declarat cei de la Le Figaro despre carte: „Privind cu ochi critic societatea franceza si starea vietii de familie, primul roman al autoarei care a scris Eleganta ariciului etaleaza un stil cuceritor pentru cititorul de azi.“

Cartea “O delicatesa” este deja disponibila si online, cu un pret redus. O poti cumpara de aici.

Romanul lui Muriel Barbery dezvaluie ironic lucrurile care conteaza. Un om isi traieste ultimele zile de viata. Nu orice om, ci cel mai mare critic gastronomic din lume. Ce mai conteaza in ultimele ceasuri?

Amintirile unor gusturi si gusturile unor amintiri. Calatorie la capatul vietii, festin vesel si trist, O delicatesa pune pe masa cititorului feluri exotice si retete rafinate, de savurat in tihna.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pana la 50% reducere la seriile de autor Nemira

Next Article

Eclipsa preturilor a inceput! Tu ce-ti cumperi azi?

Related Posts

Total
0
Share