fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O noua aparitie in colectia “Iubiri si destine” distribuita cu ziarului Libertatea

anne-boleynMiercuri, 15 octombrie, romanul “Anne Boleyn. Iubirile lui Henric al VIII-lea” scris de Brandy Purdy va putea fi achizitionat impreuna cu ziarul Libertatea la pretul de 14,99 lei.

Nicicând în istoria Angliei nu a existat o femeie mai dorită de un rege. Tânără și pasională, cu maniere alese deprinse la eleganta curte a Franței, Anne Boleyn trezește interesul lui Henric al VIII-lea, care se îndrăgostește nebunește de ea.

Fiindcă Anne refuză să-i devină metresă, regele cere o dispensă papală pentru a se despărți de Caterina de Aragon, iar când aceasta îi este refuzată, recurge la o măsură extremă – scoate Biserica anglicană de sub autoritatea de la Roma.

Pe cât de aprigă este pasiunea regelui, pe atât de vulnerabilă devine Anne când nu reușește să-i ofere moștenitorul dorit. Mai ales că, la curtea Angliei, de la tron la eșafod nu e decât un pas…

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Arsenie Boca, cel mai mare duhovnic roman al secolului XX

Next Article

Jurnale si memorii de la Humanitas cu pana la 69% reducere

Related Posts

Total
0
Share