fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O noua carte in colectia “Iubiri si destine”: “Din dragoste pentru o regina”

din-dragoste-pentru-o-reginaMiercuri, 12 Noiembrie, impreuna cu ziarul Libertatea vom putea achizitiona si romanul “Din dragoste pentru o regina. Iubirile lui Filip al II-lea” de Jean Plaidy.

Despre carte:

Filip al II-lea al Spaniei nu a fost un bărbat ușor de iubit. Introvertit și frământat, împovărat încă din primii ani ai vieții cu rigorile impuse viitorului ocupant al tronului, Filip a sperat toată viața să întâlnească o femeie care să-l iubească pentru sufletul, şi nu pentru coroana lui. Dar regilor arareori le este dat să se căsătorească după pofta inimii. Urzelile politice l-au împins mai întâi în braţele verişoarei sale, gingaşa Maria Manuela, apoi în patul bătrânei şi posesivei Maria Tudor, regina Angliei, şi, în cele din urmă, spre căsătoria cu frumoasa Elisabeta de Valois, fiica regelui Franţei. De fiecare dată, monarhul însetat de putere, susținător fanatic al Inchiziției, s-a transformat într-un soț și un tată devotat, în stare de orice sacrificiu pentru dragostea reginei lui.

Anuta Stanculeanu
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 11 noiembrie 2014

Next Article

Record! elefant.ro depaseste 1 milion de comenzi

Related Posts

Total
1
Share