fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O noua carte in colectia “Iubiri si destine” distribuita cu ziarul Libertatea

jurnalul-secret-al-mariei-antoanetaDe miercuri, 26 noiembrie, ziarul Libertatea va putea fi achizitionat de la toate punctele de difuzare a presei impreuna cu cartea “Jurnalul secret al Mariei Antoaneta” scrisa de Carolly Erickson.

Despre carte:

“Despre Maria Antoaneta s-a spus că iubea luxul și plăcerile frivole mai presus de orice. Să ne imaginăm însă că, în noaptea dinaintea execuției sale, regina lasă în celula de la Conciergerie un jurnal în care își povestește viața – de la copilăria fericită ca arhiducesă austriacă la căsătoria cu viitorul rege Ludovic al XVI-lea și până la întemnițarea și umilirea ei în timpul Revoluției Franceze. Carolly Erickson ne arată o regină mai puțin frivolă decât a rămas în istorie, o femeie îndrăgostită de un singur bărbat – frumosul conte suedez Axel Fersen –, și o mamă devotată copiilor ei. Un jurnal care ne dezvăluie speranțele, dezamăgirile, iubirile și visurile uneia dintre cele mai controversate femei din istorie.”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Humanitas ne invita la o noua intalnire "Inapoi la argument"

Next Article

Carti cu Libertatea: "Jocul lui Gerald", de Stephen King

Related Posts

Total
0
Share