fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

O noua carte din colectia “Iubiri si destine” apare cu ziarul Libertatea

iubire-si-moarte-la-venetiaAstazi, 10 decembrie, vom putea achizitiona cartea “Iubire si moarte la Venetia” de Marina Fiorato impreuna cu ziarul Libertatea de la toate punctele de difuzare a presei. Cu siguranta va fi o lectura placuta pentru toti iubitorii de romane istorice.

Despre carte:

1576. La cinci ani după înfrângerea Imperiului Otoman în bătălia de la Lepanto, o corabie se strecoară în apele Veneției, purtând o încărcătură mortală – un cadou adus Serenissimei din partea Constantinopolelui. În câteva zile orașul este infestat cu ciumă, iar sultanul este răzbunat.
Dar corabia mai ascunde un secret – pe Feyra, frumoasa și tânăra tămăduitoare a haremului, hărăzită a fi una dintre concubinele sultanului. Uluitorul ei destin se împletește cu cel al doctorului Annibale Cason, care încearcă să-i salveze viața arhitectului Andrea Palladio. În lupta lor cu molima, Feyra și Annibale descoperă nu numai leacuri noi, ci și puterea vindecătoare a dragostei.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea: "Dolores Claiborne" de Stephen King

Next Article

De unde cumparam jucarii ieftine pentru cadourile de Craciun

Related Posts

Total
0
Share