fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

O noua carte romantica cu Libertatea pentru femei: “Prieteni pentru totdeauna”

Vineri, 14 Noiembrie, Libertatea pentru femei ne bookura cu o noua carte din colectia “Carti romantice” si anume “Prieteni pentru totdeauna” scrisa de celebra Danielle Steel.

prieteni-pentru-totdeaunaCu siguranta cartea va ajunge la inima cititorilor prin povestile emotionante pe care le reda. Cartea impreuna cu revista Libertatea pentru femei va putea fi achizitionata la pretul de 9,99 lei.

Despre carte:

Gabby, Billy, Izzie, Andy şi Sean – cinci copii se cunosc în prima zi la exclusivista şcoală Atwood, fiecare cu propria personalitate efervescentă, diferiţi ca înfăţişare şi cu talente diferite, dar atraşi împreună de magia unei legături care se va dovedi indestructibilă.

Astfel, într-o lume rece şi indiferentă, cinci familii încep să se apropie, iar cei cinci copii străbat alături drumul spre adolescenţă, fără să realizeze că furtuni teribile încep să se adune în jurul lor. Curând, vieţile lor aparent perfecte sunt afectate de relaţii destrămate, de greșeli nefericite şi de alegeri neinspirate, şi, pe rând, apeleazǎ la micul lor grup pentru a-şi recăpăta stabilitatea și echilibrul. Împreună vor putea trece peste pierderi şi suferinţe, îşi vor deschide inimile şi vor cunoaşte primii fiori ai iubirii şi pasiunii.

Ȋntr-unul dintre cele mai complexe și mai emoționante romane ale sale, Danielle Steel redǎ o poveste tulburǎtoare, întinsă pe parcursul câtorva decenii, care aduce laolaltǎ un grup de personaje realiste şi profunde, într-o cǎlǎtorie a prieteniei, a supraviețuirii și a dragostei.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lucian Boia va avea o dubla lansare de carte la Buch Wien 2014

Next Article

Antologia "Cafea cu gheata" de Parmena Zirina va fi lansata la Brasov

Related Posts

Total
0
Share