fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

O noua colectie de carti de la Editura Litera impreuna cu ziarul Libertatea

dezvoltare personala

Din 29 ianuarie, Editura Litera lanseaza o serie de 4 carti de autoeducare si dezvoltare personala impreuna cu ziarul Libertatea. Acestea vor putea fi achizitionate la pretul de 14,99 lei fiecare de la toate punctele de difuzare a presei.

Ordinea aparitiilor este urmatoarea:

 

Descriere Creierul si inteligenta emotionala:

Cartea face parte din colectia IQ230 a editurii Litera. De ce unii oameni isi revin imediat dupa o situatie neplacuta, iar altii au nevoie de ani intregi sa treaca peste un necaz? De ce unii par sa rezoneze mereu cu cei din jur, in timp ce altii raman insensibili la emotiile celorlalti? De ce exista optimisti incurabili si pesimisti care nu se pot schimba?

Asa cum ne nastem cu un ADN unic, tot astfel fiecare dintre noi are propriul Stil Emotional, ce are, in conceptia autorilor,sase dimensiuni: Atentia, Perspectiva, Rezilienta, Constiinta de Sine, Sensibilitatea la Context si Intuitia Sociala. Impreuna, ele determina ceea ce numim inteligenta emotionala, iar combinarea lor in proportii diferite explica de ce fiecare dintre noi raspunde intr-un mod propriu la evenimentele din viata sa.

Dupa 30 de ani de studiu al chimiei creierului, Davidson ne dezvaluie modul in care tiparele noastre cerebrale ne pot schimba viata si ce putem face pentru a ne imbunatati raspunsurile emotionale, folosind in acest scop inclusiv meditatia. Printr-o analiza aprofundata a legaturii minte–corp – precum si a unor boli precum autismul si depresia –, autorii trec dincolo de psihologie si de neurostiinta si ne invata cum sa atingem starea de bine si sa avem o viata implinita.

O carte indispensabila pentru intelegerea emotiilor noastre!

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ceas Brenatt Moonlight + carte cadou - împreună cu Gazeta Sporturilor

Next Article
editura art

Reduceri de până la 50% la cărțile Editurii ART

Related Posts

Total
0
Share