fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O noua colectie pentru pasionatii de masini: Autotmobile de vis

dmcrs-ro-ctgr02În fiecare număr vei găsi o descriere detaliată a câte unui model, informaţii despre motoare de mare putere, mărci de prestigiu, cele mai importante momente ale istoriei industriei automobilistice. Povestiri despre evoluţii tehnologice şi realizări semnificative.

Toate acestea sunt însoţite de ilustraţii de înaltă calitate şi caracteristici tehnice detaliate. Fiecare număr este însoţit de miniatura modelului-vedetă.

Automobilele care au inspirat această colecţie specială au fost proiectate de unii dintre cei mai buni producători de maşini din lume. În colecţia „AUTOMOBILE DE VIS – MODELE CARE AU INTRAT ÎN ISTORIE” vei regăsi, model după model, mărci celebre, campionii şoselelor din întreaga lume.

Colecţia apare o dată la două săptămâni la chioşcurile de presă.

Pe parcursul colecţiei vor fi puse în vânzare bibliorafturi pentru păstrarea revistelor. Primul biblioraft este oferit gratuit împreună cu numărul 2.

Pe parcursul seriei vei fi informat despre cum poţi achiziţiona vitrinele speciale pentru a expune miniaturile din colecţie.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Doar 4,56 lei pentru un titlu excelent: "Soare si otel", de Yukio Mishima

Next Article

Pana la 86% reducere la 250 de romane contemporane de succes

Related Posts

Total
0
Share