fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

O noua iubire de poveste apare sambata insert cu ziarul Libertatea

o-iubire-celebraE asa frig afara incat numai o iubire de poveste ne mai poate incalzii, si asa cum ne-am obisnuit in fiecare sambata, ziarul Libertatea vine in ajutorul nostru cu un nou roman romantic si plin de aventuri.

Romanul “O iubire celebra” scris de Sabrina Jeffries este al doilea volum al seriei Fetelor batrane Swanlea, continuarea romanului “O dragoste periculoasa” aparut in luna octombrie.

Despre carte:

Helena Laverick a căzut pradă disperării! Singurul bărbat care o poate ajuta s-o găsească pe sora ei mai mică este rebelul Daniel Brennan: bărbatul care s-a jucat cu emoțiile ei în urmă cu un an și apoi s-a făcut nevăzut. Iar faptul că este un fost contrabandist îl face și mai nepotrivit pentru a-i fi însoțitor. Deși Ghidul de bună purtare pentru tinerele domnișoare îi interzice total un astfel de comportament, Helena este silită să pornească după mezină alături de Daniel. Curând, Helena se simte copleșită de sentimentul de libertate, și un fior încântător o avertizează că nu doar reputația ei ar putea să fie în pericol…

Daniel consideră ridicole mare parte dintre regulile frumoasei și cuviincioasei Helena, dar în clipa în care ea insistă să se dea drept soția lui de dragul aparențelor, el întrezărește imediat oportunitățile și deliciile unui dormitor comun. Pasiunea neașteptată din spatele aparenței pudice a Helenei îi aprinde dorința, iar vulnerabilitatea ascunsă în spatele autocontrolului ei rece îl face să își dorească să o ocrotească. Dar Helena este o lady, iar el este fiul unui tâlhar la drumul mare. Cum ar putea să-i ceară vreodată să intre în lumea lui?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reteta noastra pentru un weekend perfect

Next Article

Provocarea Happy Wishlist iti poate aduce o masina de facut paine Tefal

Related Posts

Total
0
Share