fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O noua iubire de poveste cu ziarul Libertatea: romanul “Inimi aprinse”

inimi-aprinseDe maine, 8 Noiembrie, ziarul Libertatea va putea fi achizitionat impreuna cu romanul “Inimi aprinse” de Johanna Lindsey, al doilea volum al seriei “Familia vikinga Haardrad”. Pretul ziarului impreuna cu cartea va fi de 13,99 lei.

Vezi aici toate cartile scrise de Johanna Lindsey.

Despre carte:

Kristen Haardrad, fiica unui bogat negustor viking, își dorește să pornească într-o călătorie pe mare, în căutarea aventurii și a iubirii adevărate. Cum familia nu este de acord, se strecoară pe furiș pe corabia fratelui său Selig. Dar tinerii vikingi au pornit într-o expediție de jaf, iar raidul lor are un sfârșit tragic – câțiva sunt uciși, iar restul sunt făcuți sclavi de stăpânul pământurilorsaxone, lordul Royce de Wyndhurst.

Pentru Kristen, întâlnirea cu Lord Royce reprezintă, surprinzător, dragoste la prima vedere. Deși a făcut-o sclavă, Royce întruchipează bărbatul visurilor ei și, cu toate că tânjește să fugă de pe acele tărâmuri străine, pasiunea o face să prefere robia libertății.

La rândul lui, Lord Royce este atras de frumoasa lui sclavă, însă experiențele pe care le-a avut în trecut cu vikingii îl fac să le poarte o ură nețărmurită. Kristen este dușmanul și totodată trofeul lui – iar Royce nu-și dorește nimic mai mult decât iubirea superbei lui prizoniere, căci își dă seama că numai ea îi poate alina suferințele sufletului chinuit. Dar mai întâi, Royce trebuie să câștige bătălia cu propria mândrie – cea mai teribilă luptă dintre toate.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Concurs: Alege ce sa citesti! Castiga unul dintre cele 3 vouchere bookuroase :)

Next Article

Editura Litera cauta specialist marketing online

Related Posts

Total
0
Share