fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“O poveste haioasa” de Ned Vizzini [Editura Arthur, 2014]

o-poveste-haioasaInspirata din experienta personala a lui Ned Vizzini, O poveste haioasa ne invata sa zambim in fata necazurilor si ne arata ca, uneori, fericirea se iveste din cele mai neasteptate situatii. Cartea a fost publicata de Editura Arthur la sfarsitul anului 2014, in colectia Young Art. Semnalam aparitia cartii si pentru faptul ca are o coperta extrem de reusita. Daca vreti sa o cititi puteti afla mai multe detalii aici.

Despre carte:

Craig Gilner are 15 ani si ambitia l-a asezat pe drumul visat. Are tot ce-si poate dori un tanar de varsta lui – o familie iubitoare si un loc la unul dintre cele mai prestigioase licee din Manhattan –, dar fericirea intarzie sa apara.

Odata prins in caruselul competitiei si al temelor pentru scoala, viata devine pentru Craig un cosmar: se confrunta zi de zi cu tulburari de alimentatie si de somn, consuma marijuana, isi accentueaza starea de nefericire visand la iubita celui mai bun prieten al sau si se plimba de la psiholog la psiholog sperand la marea Schimbare, care sa-i faca viata suportabila.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea: "Dorintele unui conte" de Vicky Dreiling (din 10 ianuarie 2015)

Next Article

“Inocentul”. Un roman de Ioan Usca. Capitolul III

Related Posts

Total
0
Share