fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

O simplă favoare, de Darcey Bell (Editura Litera, 2018)

O simplă favoareColecția Buzz Books de la Editura Litera se îmbogățește cu un nou titlu – O simplă favoare, de Darcey Bell.

Cartea O simplă favoare este și ecranizată, filmul va putea fi urmărit în curând în sălile de cinema. Anna Kendrick si Blake Lively construiesc o poveste condimentată cu umor și ironie, o adevărată revelație pe marele ecran. Enigmatic și plin de glamour, filmul dozează perfect iubirea și loialitatea cu răzbunarea și crima.

E cea mai bună prietenă a ta.

Îți cunoaște toate secretele.

De aceea e atât de periculoasă.

Totul începe cu o simplă favoare, un lucru pe care mamele îl fac una pentru alta în mod obișnuit.

Când prietena sa cea mai bună, Emily, o roagă pe Stephanie să-l ia pe băiețelul ei, Nicky, de la școală, după terminarea orelor, ea e bucuroasă să o ajute. Dar Emily nu se mai întoarce. Nu răspunde la telefon și la mesaje. Stephanie simte că s-a întâmplat ceva îngrozitor – Emily nu l-ar părăsi niciodată pe Nicky. Îngrozită, ea apelează la cititoarele blogului ei pentru ajutor și îi oferă lui Sean, chipeșul și reticentul soț al lui Emily, tot sprijinul său. Apoi, ea și Sean primesc o veste șocantă: Emily e moartă. Dar coșmarul nu s-a sfârșit, pentru că, în curând, Stephanie începe să-și dea seama că nimic nu este atât de simplu precum pare.

O simplă favoare este un roman de suspans psihologic surprinzător, plin de trădări și răsturnări de situație, secrete și revelații, dragoste și loialitate, crimă și răzbunare. Darcey Bell construiește cu măiestrie tensiunea într-o poveste tulburătoare, care vă va ține cu sufletul la gură până la ultima pagină.

„Un thriller intens, captivant și uimitor, cu un final neprevăzut și sur-prinzător.“ – New York Journal of Books

„Romanul de debut al lui Darcey Bell este plin de secrete, minciuni și manipulări. Dacă v-a plăcut Fata dispărută, această carte va fi cu siguranță pe gustul vostru.“ – Library Journal

Cartea poate fi cumpărată cu reducere de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Nemira

25% reducere suplimentară la orice carte Nemira (doar azi, 5 septembrie 2018)

Next Article
RAO

50% reducere la toate cărțile RAO (doar azi, 6 septembrie 2018)

Related Posts

Total
0
Share