fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“O singura minune”, de Alina Cosma [Editura Primus, 2015]

o-singura-minuneLa sfarsitul lunii februarie, Editura Primus a publicat romanul “O singura minune” scris de Alina Cosma. O singura minune este o poveste de dragoste, dragostea ce uneste un cuplu, dragostea intre frati, dragoste de parinte, de fiica, de mama, dragostea in diferitele ei forme. Dar in acelasi timp este o poveste de viata, speranta si credinta. Este o poveste care te prinde, te tine alaturi, apoi ramane acolo, in suflet.

Cartea o puteti cumpara cu reducere de aici.

Despre “O singura minune”:

Dan Alexandru Maria, un barbat greu de abordat, ajunge sa se indragosteasca de tanara Alexandra Maria Dan, o fiinta mult prea sensibila pentru lumea in care traieste. Amintiri adanc intiparite, gingasie, sensibilitate, o dragoste profunda, care depaseste bariere, piedici si chiar moartea, este tot ce ii uneste.

Dar ce va face Dan pentru a-si salva sotia pe care o adora, ca fiica lor sa-si cunoasca mama?

Vietile celor care ii inconjoara se vor schimba pentru totdeauna, iar singura minune pe care o recunoaste Dan in viata sa ii va oferi un dar pentru vesnicie.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Labirintul", de James Dashner - 3 volume [Editura Litera, 2015]

Next Article

Reducerile zilei. 28 februarie 2015

Related Posts

Total
0
Share