fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O zi de lectura in parc cu Centrul Step by Step

minilibri-singurul-targ-de-carte-pentru-copiiImaginați-vă o peluză verde-verde, cu copaci înalți pe margini și trandafiri înfloriți pe mijloc, iar cât ține iarba, între trandafiri și copaci, numai familii stând și citind. Fiecare pentru el sau părinții copiilor, ori bunicii nepoților.

Încercăm să creăm această imagine pe 27 iulie, sâmbătă, în Herăstrău, la Roata Mare, între 10.00 și 19.00.

Invităm așadar pe toată lumea, pe cât se poate – în familie, să vină cu o carte și să se pregătească de o zi relaxată în aer liber. Primăria ne dă voie să ne așezam pe gazon, așa că o carte bună la iarbă verde, alături de familie, poate fi un plan reușit pentru o zi de sâmbătă.

În plus, cei care citesc primesc o limonadă rece, iar din când în când pot participa la ateliere de educație prin teatru și chiar viziona piesa de teatru “Muzicanții din Bremen”.

Organizatorul evenimentului este Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională, ONG care susține educația timpurie și lectura ca mijloc de relaționare între părinți și copii.

O zi de lectura în parc este un proiect aflat la prima ediţie şi este o extensie a târgului de carte pentru copii miniLibri, ai cărui sponsori au fost în acest an Orange şi Volksbank.

Comunicat de presa Centrul Step by Step

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Salvati-o pe Miruna! Petitie pentru convingerea unui autor sa nu omoare un personaj :)

Next Article

Eveniment Editura Herald: "Ferestre catre copiii nostri", miercuri 24 iulie, ora 19:00

Related Posts

Total
0
Share