fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“O zi din sapte”, de Lauren Oliver (Editura Litera)

o-zi-din-sapteDaca ai avea o singura zi de viata, cum ai alege s-o traiesti? Si daca ai sti ca vei muri, ce moment ai vrea sa retraiesti?

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_red” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=9cfc7649f”]Cumpara cartea cu reducere de aici[/button]

Acestea sunt intrebarile pe care si le pune tanara Samantha Kingston, in cele sapte zile aproape identice pe care le traieste si retraieste pentru a indrepta o greseala pe care trebuie mai intai s-o descopere. Ea pare sa duca o viata perfecta: face parte din grupul celor mai populari elevi, are ca iubit pe cel mai tare baiat din scoala, are un grup de prietene cu care imparte totul si aproape tot ce isi doreste. Dar oare e chiar asa? Dupa o petrecere aparent ratata, sufera un accident de masina si moare. Apoi se trezeste a doua zi si o ia de la capat. Si apoi iar. Si iar.

Ziua de 12 februarie, care ar fi trebuit sa fie o zi ca oricare alta in viata ei, devine ultima ei zi din viata. De sapte ori. Ce trebuie sa faca Samantha pentru a iesi din aceasta bucla temporala si pentru a-si salva sufletul si pe cei din jurul ei?

 • [arrow_list]
  • Produs publicat in 2011 la Litera
  • Data aparitiei: Noiembrie 2011
  • Colectia Adolescenti 
  • Tip coperta: Cartonata
  • Format: 140×210
  • Numar pagini: 384
  • ISBN: 978-606-600-522-7
  [/arrow_list]
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Drumul din Kolima. Calatorie pe urmele gulagului", de Nicolas Werth (Editura Corint)

Next Article

Eveniment la Iasi: Lucian Croitoru isi lanseaza ultimele volume aparute la Editura Curtea Veche Publishing

Related Posts

Total
0
Share