fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Oceanul de la capatul aleii”, de Neil Gaiman (Editura Paladin)

oceanul-de-la-capatul-aleiiOceanul de la capătul aleii, ultimul roman semnat de Neil Gaiman, este prezent în topurile de carte alcătuite de publicaţii de specialitate precum New York Times, Publishers Weekly şi în clasamentele librăriilor virtuale Amazon.com şi Barnes & Noble. 

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=de5859bc1″]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Oceanul de la capatul aleii incepe cu o sinucidere. Coincidenta sau nu, acest fapt declanseaza revenirea la viata a unei fiinte dintr-o alta lume, o intruchipare a raului, care pune stapanire pe familia pustiului de sapte ani. In ajutorul familiei intervin cele trei locatare de la ferma Hempstock. Cea mai in varsta spune ca isi aminteste de Big Bang, cea mai tanara pretinde ca iazul de la capatul aleii este un ocean. Si toate vorbesc cea dintai limba, limba creat,ei, in care orice spui devine real.

Neil Gaiman ne spune, cu acelasi har de povestitor cu care ne-a obisnuit, o poveste despre fantasmele copilariei, despre realitatea paralela a copilariei, despre adultii care nu sunt adulti decat pe dinafara, despre eternitatea copilariei.
Un roman pe care toti fanii autorului britanic l-au asteptat timp de opt ani.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top vanzari in iulie la Editura Publica

Next Article

Romania, invitata de onoare la Targul de Carte de la Göteborg.

Related Posts

Total
0
Share