fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Oceanul dispărut, o nouă carte de colorat de la Johanna Basford

oceanul disparut2015 a fost și anul cărților de colorat pentru adulți. Un obicei drag fiecărui copil a fost readus și în viața celor mari prin câteva cărți frumoase foc, cu desene ce au avut menirea de ne descreți frunțile. Una dintre cele mai cunoscute autoare de cărți de colorat pentru adulți (sau cărți de colorat și activități antistres, cum sunt descrise mai precis) este și Johanna Basford. Despre cărțile ei am scris în mai multe rânduri, punctând fiecare apariție în parte (puteți citi și aici, de pildă despre primele două cărți lansate anul trecut).

Astăzi anunțăm o a treia carte din colecția de cărți de colorat și activități antistres, Oceanul dispărut. Dacă în primele două volume ”acțiunea” s-a petrecut în grădina secretă și păduirea fermecată, de această dată suntem invitați să dăm viață paginilor dintr-o carte ce ne poartă imaginația într-un ocean dispărut. Ca și precedentele două cărți de colorat și aceasta a fost publicată la Editura Litera, la sfârșitul anului trecut. Cartea poate fi cumpărată cu reducere de aici.

Și dacă vă plac cărțile Johannei Basford ar trebui să vă luați și agenda Antistres – grădina secretă. Este faină și nu costă deloc mult. Detalii despre agendă găsiți în acest articol.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Amazon

TRIP TALKS 1 AN: In Amazon, pe urmele Avatarului cu Andreea Ionescu

Next Article

Finding Joe, documentar inspirat de cartea lui Joseph Campbell – Calatoria eroului

Related Posts

Total
0
Share