fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ochelari de soare Sun Planet impreuna cu Gazeta Sporturilor: model Audrey, 30 lei + husa CADOU

667599-poza-c2-ochelari2De maine, 9 iulie, impreuna cu Gazeta Sporturilor “vedeti” ca apare ca si insert o noua pereche de ochelari de soare designed by Sun Planet. Colectia este deja la cel de-al treilea model (am inteles ca intreaga colectie numara 4 perechi de ochelari, modele diferite). Asa ca daca va doriti o pereche de ochelari de soare cu protectie UV si antireflex, gasiti la chioscurile de presa modelul Audrey.

Daca iti cauti o anumita pereche de ochelari de soare vezi si promotiile la ochelari de soare pentru femei si ochelari de soare pentru barbati.

Designul ochelarilor de soare este unul chiar frumos, nu stiu insa nimic despre calitatea materialelor folosite la realizarea acestora. Faptul ca sunt realizati de Sun Planet ar trebui sa fie de ajuns, dar daca ati luat deja vreo pereche din aceasta colectie ne-ar ajuta mult daca ne-ati spune intr-un comentariu, mai jos, cum vi se par.

Pretul ochelarilor de soare Sunt Planet distribuiti impreuna cu Gazeta Sporturilor este de 30 de lei. Ochelarii se distribuie doar impreuna cu Gazeta Sporturilor.

Reduceri de pana la 70% la ochelari de soare de marca! Vezi aici modelele

Bonus: pentru fiecare pereche de ochelari de soare Sun Planet achizitionata ca si insert primiti CADOU o husa pentru ochelari. Foarte fain!

Urmatorul model din colectia Sun Planet va fi New Wave, model ce va apare pe piata din 23 iulie. Cu acest model, colectia Sun Planet va lua sfarsit.

667598-poza-c2-ochelari

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

40% reducere la cartile Editurii Univers + transport gratuit

Next Article

Pret bomba! 58% reducere la editia noua "Lumea de gheata si foc" (doar azi, 8 iulie 2015)

Related Posts

Total
0
Share