fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ochi de vis, de Amanda Quick – cu Libertatea pentru femei

Ochi de visDe vineri, 15 aprilie, revista Libertatea pentru femei ne aduce ca insert romanul Ochi de vis de Amanda Quick, un roman interesant care ne va tine in suspans. Cartea impreuna cu revista pot fi cumparate la pretul de 9,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii Ochi de vis, de Amanda Quick

Moartea lui Evelyn Ballinger, mentorul și prietena ei, o determină pe Gwen Frazier să revină în micul oraș Wilby, Oregon, fapt ce aduce în prim-plan o serie de evenimente pe care ar fi preferat să le uite. Cu doi ani în urmă, un ucigaș nebun i-a luat în vizor pe membrii unui grup de studiu organizat de Evelyn, printre care se număra și Gwen. Și, deși ea a supraviețuit atacului de atunci, iar ucigașul a murit, Gwen nu are nici o îndoială că moartea prietenei ei nu a survenit din cauze naturale, ci are legătură cu întâmplările din trecut.
Trimis de un prieten pentru a-i da o mână de ajutor lui Gwen, investigatorul Judson Coppersmith ajunge în Wilby bântuit de propriile vise tulburătoare. Atracția pe care o simte față de Gwen este evidentă și greu de înfrânat, dar secretele personale pe care simte că trebuie să le protejeze îl împiedică să dea curs chemării inimii și a trupului. Și totuși, investigația în care cei doi se lasă prinși îi poartă prin ani de înșelăciuni și prin focurile unei dorințe prea puternice pentru a-i putea rezista…
Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Dream Fest

Festivalul Internaţional de Film pentru Copii şi Adolescenţi „Dream Fest Cinema”

Next Article
stapanul inimii mele

Carti cu Libertatea: Stapanul inimii mele, de Kelly Bowen

Related Posts

Total
0
Share