fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ochiul fotografului. Compozitie şi design pentru cele mai bune fotografii

ochiul_fotografuluiDesignul este cel mai important factor în obţinerea unei fotografii reuşite. Capacitatea de a intui potenţialul unei scene şi de a organiza apoi toate elementele grafice într-o compoziţie captivantă, de efect, reprezintă una dintre reţetele de succes în cadrul artei fotografice.

Fotografia digitală a introdus o nouă dimensiune a designului, atât datorită feedbackului care se realizează la momentul surprinderii cadrului, cât şi a posibilităţilor de editare în etapa de postproducţie, în scopul îmbunătăţirii imaginii. Acest aspect a influenţat profund felul în care lucrează astăzi fotografii profesionişti.

Cumpara cartea cu reducere

Autorul demonstrează însă cum oricine îşi poate dezvolta abilitatea de a descoperi şi de a surprinde imagini digitale deosebite, explicând cum şi de ce anumite cadre sunt reuşite, iar altele, nu. Conţinând imagini şi scheme edificatoare, cartea explorează toate abordările tradiţionale ale compoziţiei şi designului, dar prezintă şi tehnici digitale mai moderne, precum stitching şi HDRI, menite să extindă posibilităţile cadrului fără a compromite viziunea fotografului.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ziua kamishibai la București

Next Article

A apărut revista pentru copii Scooby Doo Nr. 18 + Cadou: o pereche de ochelari de Halloween

Related Posts

Total
0
Share