fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Opera sfasietoare a unui geniu naucitor, de Dave Eggers (Editura Humanitas)

Cand parintii sai mor, la scurta distanta unul de celalalt, fiecare din cauza unui alt tip de cancer, Dave se trezeste peste noapte responsabil de cresterea fratelui sau mai mic, Christopher. Mutandu-se din suburbiile Chicago-ului in Berkeley, unde locuieste si sora sa, Beth, Dave isi asuma in totalitate rolul de tutore al fratelui sau Toph, gasindu-si treptat diferite slujbe, concurand chiar (fara succes insa) pentru a deveni vedeta unui reality-show difuzat de MTV, „The Real World“.

Cumpara cartea de aici. Pret: 39 lei

Ulterior (ne aflam la inceputul anilor ’90) infiinteaza o revista de satira, Might, dar munca sustinuta la aceasta nu-l impiedica sa continue sa se ingrijeasca de Toph, participand la toate sedintele cu parintii sau la meciurile de fotbal ale acestuia. O carte despre traversarea unei prime tinereti amare cu umor si mult curaj, dar si despre dorinta unui tanar de a cuceri lumea, Opera sfasietoare a unui geniu naucitor aminteste, asa cum au observat criticii, de ironia lui David Foster Wallace si  de oboseala spirituala a lui Bret Easton Ellis.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
ernesto sabato

Tunelul, de Ernesto Sabato (Editura Humanitas)

Next Article

20% reducere: Manual de aventuri pentru baietii curiosi - 100 de jocuri si escapade

Related Posts

Total
0
Share