fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Oricine poate avea o relație fericită, de Stefanie Stahl (Editura Litera, 2021)

Oricine poate avea o relație fericită

Stefanie Stahl, autoarea cărții Oricine poate avea o relație fericită, știe foarte bine care este rețeta unei relații fericite și dorește să ne-o împărtășească.

Deși pare greu de crezut că relațiile fericite sunt la îndemâna oricui, cheia sau rezolvarea ar veni foarte simplu între echilibrul dintre atașamentul de celălalt și independența personală.

Vezi preț cu reducere

În momentul în care înțelegem cât spațiu să lăsăm între noi și celălalt, pentru a nu dezechilibra foarte tare balanța, atunci vom putea beneficia de o relație în care doi oameni sunt pe picior de egalitate și au sentimentul că împărtășesc aceleași valori.

În toate relațiile noastre căutăm acest echilibru, iar dacă nu reușim să îl atingem sau îl atingem foarte greu și parțial, este pentru că fie suntem prea implicați, fie prea detașați.

Clară, intuitivă și plină de sensibilitate.” Publishers Weekly

Atunci când intrăm într-o relație sau când suntem ancorați într-o relație trebuie să renunțăm la o parte din libertatea personală, însă nu la toată libertatea, printr-un atașament nesănătos. Apoi, pentru a ne păstra doza de independență și a nu ne simți sufocați în acea relație, trebuie să renunțăm la o parte de relație. E atât de ușor!

Atunci când vom fi stăpâni pe noi și vom ști cum să ne ajutăm de aceste mecanisme, de altfel simple, nu va mai fi nevoie să sperăm că putem să ne schimbăm partenerul sau că omul ideal va apărea la ușă ca dintr-o poveste îndepărtată.

Stefanie Stahl ne îndrumă să identificăm strategiile defensive pe care le-am învățat de-a lungul anilor și ne prezintă, într-un stil clar și convingător, tehnici pentru a ne debarasa de tiparele comportamentale disfuncționale dăunătoare pentru o relație pe care ne-o dorim fericită.

Cartea Oricine poate avea o relație fericită, de Stefanie Stahl a apărut la Editura Litera și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
șah

Lista Silviei: 7 cărți pentru iubitorii de șah

Next Article
Diabetul zaharat altfel

Diabetul zaharat altfel, de Virginia Ciocan (Editura Universitară, 2021)

Related Posts

Total
1
Share