fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Pacatoasa”, de Tess Gerritsen (Editura RAO)

pacatoasaCapela Fecioarei Maria a Sfintei Lumini este scena terifianta a unui carnagiu: doua calugarite sunt descoperite – una moarta, cealalta, grav ranita – victime ale unui atacator a carui salbaticie nu poate fi descrisa in cuvinte. Brutala crima pare lipsita de motivatie, insa autopsia efectuata de medicul legist Maura Isles releva o surpriza socanta: tanara sora Camille a dat nastere unui copil inainte de a fi ucis?

Cumpara cartea de aici

Curand, este descoperit un al doilea cadavru, mutilat pana la desfigurare. Impreuna, Isles si detectivul Jane Rizzoli dezvaluie o veche poveste de groaza, care face legatura intre aceste omoruri infioratoare. Pe masura ce secrete demult ingropate ies la lumina, Maura Isles se lasa purtata inexorabil catre inima unei investigatii, al carei punct culminant izbucneste intr-un univers mult mai familiar Maurei decat si-ar fi putut inchipui. Iar revelatia finala a identitatii asasinului se dovedeste a fi mult prea zguduitoare pentru a fi putut fi luata in considerare.

Vrei cartea la un pret mai mic? Click aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

10 carti de nota 10 cu maxim 10 lei :-)

Next Article

Editura Curtea Veche Publishing, premiata la Gala "Ce se intampla, doctore?"

Related Posts

Total
0
Share