fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Palaria albastra si alte povestiri”, de Andrei Craciun (Editura Herg Benet, 2015)

palaria-albastra-si-alte-povestiriDupa volumul “Baricadele”, publicat in 2014, Andrei Craciun revine cu o noua carte, “Palaria albastra si alte povestiri”, publicata de aceasta data la Editura Herg Benet. Prin cartile pe care le publica, Herg Benet este in opinia mea cea mai nonconformista editura din Romania, un loc in care tinerii autori gasesc si textele lor gasesc o usa deschisa, dar si o sanatoasa platforma de promovare.

Cartea o puteti cumpara si online, de aici.

Despre carte:

Fictiunea a fost blanda cu mine: mi-a aratat cum traversau orasele crupe de dame, pe cand boschetarii dormeau, mi-a aratat cum un om poate sa fie luat din genunchi si asezat intr-un pat de femeie, asezat acolo ca un semn de intrebare.

Si tot ea mi-a aratat ce ramane cand secunda se termina si cum se poate racorda timpul la ritmul batailor inimii unei necunoscute dupa o criza de astm, si cum sa supravietuiesc traind singur ca un Dumnezeu bolnav, si cum se pot ridica scriitorii, ca niste duhuri, din masinile lor de scris – in vremea viteilor de aur.

In povestiri am daramat temple, aici am fost injunghiat la o rascruce de taceri, aici am fost cel mai bun. Toate aceste texte m-au vindecat atat cat puteam fi vindecat de mine insumi.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Simplitatea iubirii („Cum să te îndrăgosteşti”, de Cecelia Ahern)

Next Article

Hai si tu la o noua editie "Citim in iarba". Deci se poate!

Related Posts

Total
0
Share