fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Palma”, de Christos Tsiolkas (Editura Litera)

La o petrecere cu grătar într-o suburbie din Melbourne, un bărbat pălmuiește un băiețel obraznic și neastâmpărat. Copilul nu este al lui, iar palma, acest unic act de violență, reverberează în viața fiecăruia dintre cei prezenți, în mare parte prieteni.

Cumpara cartea de aici

Incidentul dă naștere unor dispute aprinse, dar și întrebărilor referitoare la propria familie, la propria viață și la propriile așteptări, dorințe și credințe. Cele opt voci ale romanului conturează un discurs pătrunzător și incisiv, dar extrem de onest, despre dragoste, sex și căsătorie, despre părinți și copii și despre intensitatea sentimentelor care animă familia modernă în secolul XXI. O analiză percutantă a devotamentului și a fericirii, a compromisului și a adevărului. Australian Literary Society Gold Medal, 2008 Commonwealth Writers Prize, 2009 Victorian Premier\’s Literary Awards, Vance Palmer Prize for Fiction, 2009 Nominalizare la Miles Franklin Literary Award, 2009 și Man Booker Prize, 2010.

palma

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Gazeta Sporturilor iti ofera gratuit albumul UEFA Champions League 2013-2014 cu abtibilduri de la Panini

Next Article

"Dieta revolutionara prin portionare", de Ian K. Smith (Editura Paralela 45)

Related Posts

Total
0
Share