fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noutate la Nemira: “Pantofarul si moartea” de Peter James

pantofarul-si-moarteaSunt o mare fana a romanelor politiste si o noua carte aparuta la Editura Nemira mi-a atras atentia. Cartea se numeste “Pantofarul si moartea” si este scrisa de Peter James, un cunoscut autor de romane politiste.

Aceasta carte se anunta o lectura captivanta pe parcursul careia il vom insoti pe detectivul Roy Grace in incercarea sa de a pune capat crimelor comise de un criminal in serie denumit Pantofarul deoarece ia ca trofeu pantofii victimelor.

De asemenea cartea face parte din seria “Roy Grace” care cuprinde romanele “Viu sau mort”, “Sa mori frumos!”, “Aproape mort” si “Pe urmele mortului” si care se bucura de un mare succes.

Descrierea cartii:

După balul de Anul Nou, o femeie e violată în drum spre hotelul său, la Brighton. Peste o săptămână, altă femeie e atacată. Agresorul face prăpăd și pleacă și cu pantofii victimelor.

Detectivul Roy Grace își dă seama de asemănările dintre câteva crime comise în anul 1997. Astfel în poveste apare Pantofarul. Cine este el?

Grace și echipa lui se trezesc într-o cursă infernală. Au la dispoziție un timp limitat ca să identifice următoarea victimă și să-i salveze viața.

Cartea poate fi cumparata cu reducere, de aici.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment Humanitas: lansarea volumului "Inima inimii" de António Lobo Antunes

Next Article

Editura SIGMA lanseaza cartea “Antologie lirica a Cenaclului si Revistei Literare Martisor”

Related Posts

Total
0
Share