fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Parfumul dulce al verii, de Mary Ellen Taylor (Editura Litera, 2021)

Parfumul dulce al verii

În Parfumul dulce al verii, Libby McKenzie este copleșită de necazuri care par să nu se mai sfârșească. Tatăl ei a murit, căsnicia îi este eșuată și a mai pierdut câteva sarcini.

Vezi preț cu reducere

Ca să mai uite de suferința profundă ce o macină, începe să aibă o nouă ocupație, aceea de fotograf de nunți.

La un moment dat, la scurt timp după ce se aruncă în această nouă pasiune, este solicitată să fotografieze o nuntă ce se va desfășura la Woodmont, o moșie cu valoare istorică.

Libby va face cunoștință cu Elaine Grant, proprietara moșiei, care are ideea de a deschide Woodmont pentru publicul larg. Pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, îl angajează pe tânărul Colton Reese să se ocupe de restaurare, în timp ce Libby va trebui să fotografieze întregul proces.

Printre aceste activități care par să îi redea echilibru șubrezit, Libby își adună puterile și cercetează actele rămase în biroul răposatului ei tată.

Acolo găsește o scrisoare ce pare să schimbe tot ce a știut până atunci despre ea, despre părinții ei și despre Woodmont.

Secretele adunate de mai multe generații o așteaptă pe Libby să culeagă fructele crescute din semințele plantate cu mult timp în urmă.

„Parfumul dulce al verii este una dintre acele cărți care te absorb cu desăvârșire. Odată ce am început să citesc, m-am simțit îndemnată să continui până când am întors ultima pagină și am aflat ultimul secret.“ –  The Romance Dish

Cartea Parfumul dulce al verii, de Mary Ellen Taylor a apărut la Editura Litera și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Diana

Editura Corint lansează volumul Diana. Povestea unei prințese spusă de ea însăși

Next Article
Zilele Elefant

Zilele Elefant - reduceri de până la 90% la mii de produse

Related Posts

Total
0
Share