fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Paula, de Isabel Allende (Editura Humanitas)

Scriitoarea a avut o fiica, pe nume Paula, care a murit in 1992 de porfirie, dupa un an petrecut in coma pe patul de spital. Veghindu-si fiica, Allende a pus pe hartie tot ceea ce ar fi vrut sa-i spuna Paulei cand aceasta nu o mai putea asculta. Aceasta este povestea romanului cutremurator scris de Allende-mama la capataiul fiicei sale. Cartea devine astfel portretul emotionant al unei femei sensibile si puternice, care isi sublimeaza suferinta si iubirea prin forta magica a fictiunii.

Cumpara cartea cu 50% reducere. Pret: 19,5 lei (39 lei pret vechi)

“Cea mai emotionanta, cea mai personala si mai intima dintre cartile pe care le-a publicat Allende pana in prezent.”(La Tarde)

“Numai o scriitoare cu talentul lui Isabel Allende putea sa transforme aceasta tragedie intr-o explorare a tuturor trairilor omenesti.”(Publishers Weekly)

“Paula este o poveste cutremuratoare care devine un imn inchinat sperantei si vietii. O carte a marilor pasiuni si a marilor caractere.” (Miami Herald)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Esti pasionat de sport?

Next Article

Sfaturi utile pentru fotografi in devenire: «Fotografia de portret», de Annabel Williams

Related Posts

Total
0
Share