fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Pentru cititorii “profesionisti” recomandam abonamentele Nemira

Cititorii de cursa lunga sunt apreciati si stimulati de Editura Nemira prin diverse programe de fidelizare. Unul dintre acestea este si “abonamentul Nemira” prin care puteti beneficia timp de un an de reduceri extraordinare la noile aparitii Nemira.

Pentru a va face un abonament aveti mai multe optiuni:

În cadrul abonamentului integral vei avea 50% reducere la orice nouă apariție de la Nemira. Practic, orice carte o primești la jumătate de preț. Trebuie doar să îți iei angajamentul că vrei să achiziționezi toate cărțile apărute pe o perioadă de un an.

În cadrul abonamentului la minim trei colecții, vei avea 45% reducere la orice nouă apariție din colecțiile respective. Exemplu: Te abonezi la colecțiile Suspans, Nautilus și Bonton. Vei primi toate cărțile apărute în cadrul lor, pe o perioadă de un an.

În cadrul abonamentului la o colecție, vei avea 40% reducere la orice nouă apariție din colecția aleasă. Exemplu: Te abonezi la colecția Nautilus. Vei primi toate cărțile apărute în cadrul acesteia, pe o perioadă de un an.

Mai multe detalii aici

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

40% reducere la mii de carti din libraria online elefant.ro

Next Article

Maestrul si Margareta. Editia 2012, de Mihail Bulgakov (Editura Humanitas)

Related Posts

Total
0
Share