fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Playlist pentru Nick si Norah”, de David Levithan, Rachel Cohn [Editura Trei, 2014]

playlist-pentru-nick-si-norahEditura Trei ne propune un nou roman in Colectia Fiction Connection: “Playlist pentru Nick si Norah”, de David Levithan, Rachel Cohn. Cartea a aparut in Romania in octombrie, 2014 si este recomndata tinerilor si nelinistitilor de toate varstele.

O gasiti aici la pret redus.

Despre carte:

Ce zici de o noapte cu Nick si Norah la New York? Pe locuri, fiti gata, start: Norah si Nick sunt pregatiti sa-si asume riscurile unui salt in necunoscut.

O poveste lunga cat o noapte newyorkeza despre un baiat si o fata care ajung, prin forta destinului si a muzicii, parteneri intr-o sumedenie de aventuri amuzante. Cei doi se descopera unul pe altul dupa ce Nick o roaga pe Norah, la finalul unui concert dintr-un club, sa fie prietena lui… pentru doar cinci minute.

O intalnire intre doua lumi aparent diferite, cu exceptia pasiunii pentru muzica: Norah e fiica rebela a unui mare producator muzical, Nick e basist si compozitor intr-o trupa underground de queercore. Intamplarea face ca amandoi sa aiba inima franta dupa esecuri in dragoste.

Un volum proaspat, inteligent, amuzant si, in ciuda limbajului licentios pe alocuri, deloc lipsit de duiosie. O carte pentru tinerii si nelinistitii de toate varstele.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Excelenta reducere de 51% la cartile RAO. Doar astazi, 23 octombrie 2014

Next Article

Reducerile zilei. 23 octombrie 2014

Related Posts

Total
0
Share