fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Portocala sângerie, de Harriet Tyce (Editura Litera, 2021)

Portocala sângerie

În romanul Portocala sângerie, Alison Bailey este avocată și s-a obișnuit ca după terminarea programului de lucru să se oprească într-un bar, împreună cu colegii ei și să piardă șirul paharelor de vin.

Soțul ei are grijă de fetița lor pentru că își dă seama foarte bine că nu o poate lăsa în grija soției care își pierde deseori controlul.

Viața personală a avocatei este pigmentată cu lucruri care sunt scăpate din făgașul normal și tocmai în acest moment instabil primește primul ei dosar de omor.

Madeleine și-a ucis cu cruzime soțul, iar la început, fapta apare ca inexplicabilă. Când, în sfârșit, soția criminală acceptă să vorbească, realitatea se dovedește a fi un coșmar.

„Portocala sângerie m-a făcut să întorc frenetic pagină după pagină, disperată să aflu ce se întâmplă mai departe. O lectură superbă, compulsivă.“ Tess Gerritsen

„Harriet Tyce aduce thrillerului domestic un nou nivel de întunecime viscerală, care dă dependență. Obsesia, dorința de răzbunare, pofta trupească și crima domină paginile acestei cărți în care o avocată încearcă să-și controleze viața în timp ce propriile porniri o sabotează. Șocant și fascinant… pur și simplu nu m-am putut opri din citit. Bravo!“ – Sarah Pinborough, autoarea bestsellerului Prin ochii ei

Va reuși Alison să își facă ordine în propria-i viață? Va reuși ea să obțină pentru Madeleine încadrarea cea mai favorabilă și pedeapsa minimă?

Carl, soțul ei, este devotat așa cum vrea să pară?

Portocala sângerie este o carte despre lipsa devotamentului în căsnicie, despre impulsuri nestăpânite, despre violența domestică și pierderea respectului de sine și poate fi comandată cu reducere de la Litera.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Un moment magic

Un moment magic, de Kristin Hannah (Editura Litera, 2021)

Next Article
Psihologia vânzărilor

Psihologia vânzărilor, de Brian Tracy (Editura Business Tech, 2021)

Related Posts

Total
1
Share