fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Povestea anticarului”, de Charlie Lovett [Editura RAO, 2014]

povestea-anticaruluiIn Biblioteca RAO a aparut recent un nou roman scris de Charlie Lovett. Titlul a fost cel care ne-a atras in primul rand, dar apoi am fost sedusi de coperta. Este chiar reusita. As vrea sa stiu daca ati apucat sa cititi cartea si daca povestea este chiar atat de frumoasa pe cat se povesteste despre ea. Mai jos aveti o mica descriere a cartii, pentru a va face si voi o idee.

Daca vreti sa o cumparati, o gasiti astazi cu reducere frumoasa la elefant.

Despre carte:

Anticarul Peter Byerly se cufunda in munca pentru a putea trece peste suferinta pricinuita de moartea sotiei sale. Din intamplare gaseste un mic portret in acuarela care infatiseaza o femeie care seamana izbitor cu raposata sa sotie. Astfel incepe o vanatoare obsedanta pentru a afla originea acestei picturi.

Urmeaza o pista care il duce mai intai in epoca victoriana, iar mai apoi in vremea lui Shakespeare. Peter comunica cu spiritul Amandei, afla adevarul despre propriul trecut si descopera o carte care ar putea demonstra o data pentru totdeauna ca Shakespeare este cu adevarat autorul tuturor pieselor care ii sunt atribuite.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ghiozdane, genti si penare pentru toate gusturile

Next Article

Noutate pentru fanii Violetta: pachetul "Minunata lume a vedetelor tale"

Related Posts

Total
0
Share